Blæseværktøj

Vi har stor ekspertise indenfor produktion af alle former for blæseværktøj og emballageværktøjer.

Fremstilling af blæseværktøj og blæseforme

Hos 4Tools har gennem de seneste 25 år arbejdet med fremstilling af blæseforme samt erfaring fra produktion af blæst emballage, det giver en god baggrund for fremstilling af blæseforme af høj kvalitet.Det er vigtigt for os at levere et produkt der lever 100% op til kundens ønsker og behov, derfor vægter vi den tætte dialog meget højt.

Hvis du har fået en god ide og har brug for rådgivning eller sparring, så står vi klar til at hjælpe dig gennem hele processen, fra først skitse til det færdige produkt. Hos 4Tools har vi specialiseret os i produktion af formværktøjer og blæseforme til industrien. Med en veludstyret maskinpark og et hold af veluddannede medarbejdere, varetager vi enhver type opgave, uanset størrelse og omfang.

Få et tilbud på fremstilling af blæseforme

Har du spørgsmål vedrørende vores ydelser, eller ønsker du yderligere information, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan fange os ved at ringe 75 17 85 41 eller sende en email til
info@4tools.dk. Så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder.

Du kan også udfylde kontaktformularen på siden her med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

MT: Blæseværktøj | Fremstilling af blæseforme | Få et tilbud

MB: Vi har stor erfaring med fremstilling af blæseforme og blæseværktøj – Vi råder over en veludstyret maskinpark og kan løse opgaver i alle størrelser.

Skal vi give dig et tilbud?

Udfyld formularen herunder, og så ringer vi dig op så snart vi kan!